8-5-2015: Δωρεά στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, η σχολική μας κοινότητα πραγματοποίησε δωρεά υπέρ του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας ? Κερατσινίου.

filozoiki 1

Αφορμή για αυτή την κοινωνική δράση στάθηκε το project που υλοποίησαν μαθητές της Α΄Λυκείου με τίτλο «Κακοποίηση και προστασία των ζώων», με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ.Σίμηνα Ελένη.

filozoiki 2

Οι υπεύθυνοι του Φιλοζωικού Σωματείου Νικίας ? Κερατσινίου αφού παρακολούθησαν το project των μαθητών μας, παρουσίασαν τη δράση του σωματείου τους και στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος για τα σχετικά θέματα.

filozoiki 3

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας ? Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009 με την υπ΄ αριθμόν 4176/2009 απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς. Είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η δράση του υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.

filozoiki 4

Σκοπός του Σωματείου είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η επίλυση θεμάτων που αναφέρονται σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής). 

filozoiki 6

Δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για αυτή την κοινωνική τους δράση.

 

Πρόσθετες πληροφορίες