22-1-2015: Δωρεά στο Make a Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος)

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 αποστείλαμε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) χρηματικό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από τους μαθητές, γονείς και καθηγητές του σχολείου μας.

make a wish4
Το Μαke-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.), κορυφαία στο είδος της που ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του σοβαρά άρρωστου παιδιού.
Πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.
Με τον τρόπο αυτό, δίνοντας ζωή στα όνειρα που φαίνονται άπιαστα σε αυτά τα παιδιά, η ελπίδα να θεραπευτούν έρχεται πιο κοντά και μαζί της, η δύναμη να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες τους και να παλέψουν για τη ζωή τους.

make a wish1
Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δράση του το 1996. Δραστηριοποιείται με έδρα την Γλυφάδα Αττικής, έχει γραφείο στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εθελοντών που καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια.

make a wish2
Αποτελεί μέρος του δικτύου Make-A-Wish?International, ο οποίος πρόσφατα αναγνωρίστηκε από τον Ο.Η.Ε. ως ένας από τους πλέον γνωστούς και αξιόπιστους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς στον κόσμο. Έχει δράση σε 48 χώρες και 5 Ηπείρους με 180 γραφεία. Με τη βοήθεια των 30.000 εθελοντών του έχει πραγματοποιήσει 300.000 περίπου ευχές παιδιών, με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

make a wish3
Ελπίζουμε σαν σχολική κοινότητα (μαθητές, γονείς και καθηγητές του 3ου ΓΕΛ Πειραιά) να συμβάλλαμε έστω και λίγο στην πραγματοποίηση της ευχής ενός παιδιού μέσω του Make-Α-Wish.

Πρόσθετες πληροφορίες